Frans Keunen

Ik ben Frans Keunen, 57 jaar jong en woonachtig in Hout-Blerick. Ik ben getrouwd met Leonie Peute en heb een zoon Kevin, dochter Yoshka en kleinzoons Noah en Jamie. Na mijn VWO en Informatica studie ben ik bijna 30 jaar als informatie-specialist en -architect werkzaam geweest bij onder andere organisaties als Philips, Interpolis en Océ. De laatste 10 jaar ben ik zelfstandig ondernemer en run ik een slaapspeciaalzaak in Lomm.

Nu, na ruim 25 jaar in diverse bestuursfuncties als algemeen secretaris en waarnemend voorzitter bij HBSV volop deel te hebben genomen en bijgedragen aan de Hout-Blerickse gemeenschap wil ik mij nog meer inzetten voor het wel en wee van de stad en haar woonkernen.

Een dorpskern is zo veel meer dan een verzameling bewoners. Een sterke dorpskern is een bruisende gemeenschap, die gevormd wordt door betrokken en ondernemende inwoners die elkaar helpen en bijstaan in goede en kwade tijden. Waar de vrijwilliger dankbaar werk doet en daar ook de waardering voor krijgt en waar het verenigingsleven de sociale hoeksteen van de samenleving is.

De dorpskernen verdienen het om actief ondersteunt te worden door de Venlose politiek. Samen wordt er gekeken naar de huidige en toekomst behoeften. Of het nu gaat om financiële ondersteuning van het verenigingsleven of het versterken van vitale voorzieningen, mijn steun heeft u. Als raadslid van de VVD span ik mij daar maximaal voor in om het leefklimaat in de dorpskernen te versterken en zie ik er op toe dat wijken en dorpen vitaal blijven.