Ruud Rutten

Ruud Rutten

Geboren op 4 mei 1959 te Venlo.

Ik ben opgegroeid in Hout-Blerick en samen met mijn vrouw hebben wij 2 kinderen. Ik heb me jaren ingezet voor HBSV (Hout-Blerickse sportvereniging) en de plaatselijke Carnavalsvereniging (de Poerker) ook ben ik 9 jaar voorzitter geweest van de landelijke belangenvereniging voor Autorijscholen FAM. (Federatie Autorijschool managers) wat betreft mijn hobby's, ik speel graag golf en stap als het kan graag een paar uurtjes op de fiets ter ontspanning. Vakanties en een terrasje pikken hoort ook tot mijn favorieten.

 Ik ben in de politiek gegaan omdat ik me nu ik meer tijd heb ook wil inzetten voor de gemeente Venlo. Ik ben sinds jaren VVD lid en dus was deze keuze snel gemaakt.

Mijn ambities zijn, vooral trachten samen te werken met collega raadsleden om Venlo vooruit te helpen en nog beter/mooier en aantrekkelijker te maken als onze gemeente al is.

 Uiteraard ligt mijn kennis vooral op het gebied van Verkeer en Verkeersveiligheid. Maar ook gaan mijn interesse uit naar het verenigingsleven en het sociaal aspect in het algemeen.